Peelland Dart Bond

"De leeuwin van Brabant"

Info open Peelland

26-2-2020
Komende zondag staat Open Peelland 2020 op het programma. Sporthal d'n Ekker in Beek en Donk wordt omgetoverd in dartshal waar alle deelnemers zullen strijden voor felbegeerde NDB-rankingpunten. Heren A en Dames moeten zich digitaal vooraf inschrijven. Dit kan door op deze link te klikken. Heren B, paradarters, specials en alle jeugd kan zich op de dag zelf inschrijven. Tot zondag!

 

 

20-1-2020  Vrijwilligers gezocht Open Peelland

Op 1 maart aanstaande staat het Open Peelland weer op het programma. Dit toernooi maakt onderdeel uit van de NDB-ranking. Voor dit toernooi zoeken wij nog een aantal vrijwilligers. Heb je interesse om een rol te vervullen op die dag? Neem dan even contact op met onze secretaris via 0645036765 of secretaris@pdbdarts.nl

 

12-7-2019  spelerspas/pasfoto

Heb je een speler ingeschreven die niet in het bezit is van een pvc spelerspas en nog geen foto opgestuurd? Doe dit z.s.m.! Sla de foto op onder de naam van de speler (opslaan als) in .jpg. Alle andere bestanden kunnen niet overgezet worden op een ledenpas. Mail deze  naar leden@pdbdarts.nl met daarbij duidelijk de teamnaam en de naam en geboortedatum van de speler op de foto. Er komen in deze periode tientallen foto’s binnen dus wees duidelijk.  Liever 10 mails met 1 foto dan alle 10 in 1 mail.

Terug