Peelland Dart Bond

"De leeuwin van Brabant"

30 - 9 - 2019  Bekerloting verricht

 

3-9-2019 spelerspasjes vertraagt

Wegens enorme drukte is het niet meer mogelijk om alle spelerspasjes op tijd te versturen. Er word druk aan gewerkt en naar verwachting zullen de captains van hun tot nu toe aangemelde spelers het pasje binnen 2 weken ontvangen. Doordat dit onze fout is zullen er de komende 2 weken geen gevolgen zijn als nieuwe spelers zonder pas deelnemen aan de wedstrijd. Spelers controleren kan d.m.v. identiteitsbewijzen. Gaag geen vragen meer over de teampassen! Deze worden al sinds seizoen ’18-’19 niet meer uitgegeven.

 

12-7-2019  spelerspas/pasfoto

Heb je een speler ingeschreven die niet in het bezit is van een pvc spelerspas en nog geen foto opgestuurd? Doe dit z.s.m.! Sla de foto op onder de naam van de speler (opslaan als) in .jpg. Alle andere bestanden kunnen niet overgezet worden op een ledenpas. Mail deze  naar leden@pdbdarts.nl met daarbij duidelijk de teamnaam en de naam en geboortedatum van de speler op de foto. Er komen in deze periode tientallen foto’s binnen dus wees duidelijk.  Liever 10 mails met 1 foto dan alle 10 in 1 mail.

 

03.07.2014  Wachtwoorden / Inloggen
Captains en res. captains kunnen inloggen zodra de definitieve competitie on-line staat. 
Geen wachtwoord? : Klik op inloggen, dan wachtwoord vergeten vervolgens op stuur instructies. Het systeem zal het nieuwe wachtwoord verzenden 
naar het e-mail adres wat bij ons opgegeven is. Nadat een nieuw WW is ontvangen kan men dit desgewenst veranderen
in een WW naar keuze bij  " wijzig profiel ".  

 

10.10.13 Darten en roken.
Omdat er onduidelijkheden zijn omtrent het darten in rookruimtes het volgende:
Darten in speciaal voor rokers aangelegde ruimtes hoeft men niet te accepteren. Is er geen andere ruimte dan de
rokersruimte aanwezig dan kan de wedstrijd geclaimd worden.