Peelland Dart Bond

"De leeuwin van Brabant"

Mededelingen

[01-04-2019] Ledenadministratie gesloten

1-4-2019  Ledenadministratie gesloten om nieuwe leden aan te melden

 

De laatste 6 speelweken zijn per 1 april ingegaan. Nieuwe aanmeldingen worden niet meer verwerkt.                       7. Geen enkele speler/speelster mag in meer dan één team voor de p.d.c. uitkomen. Een speler/speelster mag ten hoogste eenmaal per competitie naar een ander team worden overgeschreven, de wisseling gaat pas in nadat de registratiekaart is gewijzigd. Teamwisseling kan niet meer plaats vinden gedurende de laatste zes speelweken van de wintercompetitie, alleen in geval van overmacht kan het bestuur hiervoor dispensatie verlenen. In de laatste zes speelweken van de wintercompetitie worden geen nieuwe leden meer toegelaten.
 

 

[27-03-2019] Open Peelland

27-3-2019

Op 24 Maart werd het Open Peelland 2019 gespeeld bij Sporthal d'n Ekker in Beek en Donk. Langs deze weg wil de organisatie nogmaals alle vrijwilligers en natuurlijk ook de deelnemers vanuit de PDB hartelijk bedanken. We kijken terug op een geslaagd toernooi! De NDB heeft een leuk videoverslag gepubliceerd. Nagenieten kan door op onderstaande afbeelding te klikken:
​​​​​​​

[01-07-2018] Landelijke Divisiekampioenschappen

1.7.2018 Landelijke Divisiekampioenschappen
Afgelopen Zondag was Nijkerk het strijdtoneel voor o.a. alle kampioenen in de Eredivisie. Namens de PDB ging Oranjebar Lions richting Nijkerk om met de eerste prijs weer terug te keren. Na een lange dag met veel topwedstrijden kroonden zij zich de beste van dit jaar. Namens de PDB uiteraard van harte gefeliciteerd!